Tel: (+47) 41 32 53 99, e-mail: post@kobuk.no
                    

Et sunt og godt hundeliv

Sunne og naturlige ingredienser

Animalske proteiner for muskelbygging og vitalitet

Kobuk bruker ikke billige kornbaserte proteiner, som en rekke andre fôr. Vår kunnskap tilsier at dette er feil, da hunden er kjøtteter. I Kobuks fôr brukes derfor kjøttproteiner fra kylling, fisk, svin og lam, i tillegg til egg.

Animalske ingredienser er av ulik kvalitet. Vi vektlegger å bruke ingredienser med lavt aske innhold, hvilket betyr mer utnyttbare proteiner og fett.

Animalske fett er energikilder

Animalske fettkilder utnyttes lettere av hunden enn vegetabilske. I alle våre fôr brukes kyllingfett som hovedfett.

Rik på Omega 6:3 for pels og hud

Alle Kobuks fôrvarianter er rike på Omega fettsyrer i balanserte mengder, hvilket sikrer en flott hud og pels. Linfrø og fiskeolje er blant kildene til omega fettsyrer.

Mais og ris er karbohydratkilder

Mais brukes som viktigste karbohydrat kilde i mange Kobuk fôr fordi den er en superb energikilde som er opptil 99% fordøyelig og rik på Omega 6 fettsyrer. Dessuten viser forskning at mais meget sjelden forårsaker allergiske reaksjoner hos hunder.

Ris brukes i flere av våre fôr. Ris er rikt på energi, og tas godt opp av hunden. Til tross for at ris koster dobbelt så mye som typiske karbohydratkilder i hundefôr, velger Kobuk denne på grunn av kvaliteten.

Rikelig med antioksydanter for god helse

I Kobuk sparer vi ikke på dyre vitaminer og mineraler. Mengdene er større enn i de fleste konkurrerende fôr, herunder mengdene av de viktige antioksydantene vitamin A og E. Således kan de fleste av våre fôr anvendes i ulike sammenhenger, fra valper til voksne hunder.

Hva du ikke finner i Kobuk

I Kobuks brukes ikke billige og dårlig utnyttbare proteinkilder, som bare blir fyllstoff på ingredienslisten. Soja og glutenmel er tabu hos oss. Proteiner fra kjøtt og fisk er mer biologisk opptakbare og fordøyelige enn sojaproteiner, vil sannsynligvis ikke påføre allergier, og enda mindre medføre luft i tarmene.

Kobuk bruker ikke unødvendige karbohydrater. Noen korn-baserte fôr gir for mange kalorier og proteiner fra karbohydrater. Den overflødige energien fra sukker, som bestanddel i karbohydrater, kan forårsake atferdsproblemer som nervøsitet og aggresjon. Kobuks ulike fôr balanserer karbohydrater og animalske proteiner for enhver hund og katt, uansett livsfase.

Til slutt skal det nevnes at vi ikke sløser dine og våre penger på ingredienser som ikke har noen funksjon. I den tøffe konkurransen mellom fôrprodusenter brukes det mye penger på markedsgimmicks som kan drive prisene og volumet oppover. Vi styrer klar av denne trenden, og fokuserer på kjernen: din hunds ve og vel.