Tel: (+47) 41 32 53 99, e-mail: post@kobuk.no
                    

5 økonomiske fortrinn med Kobuk hundefor

Gunstig foring med super premium hundefor

Foring med Kobuk er gunstig. Om du kjøper én sekk eller er storforbruker så gir Kobuk super premium kvalitetsfor følgende fem fordeler

  1. ligger godt under konkurrentene i pris (super premium kategorien);
  2. kvaliteten gjør at du i praksis gir mindre mengder enn andre premium fôr og billigfôr;
  3. du slipper å kjøpe dyre tilskudd da Kobuk er rik på næring i hver eneste pellets;
  4. du eliminerer foringsrelaterte problemer som igjen kan redusere utgiftene til dyrlege og tilhørende preparater.
  5. du kan faktisk tjene penger på Kobuk ved å bli forhandler.

Rabatter på veiledende priser

Kobuks veiledende priser gir typisk 100 kroner og mer i besparelse i forhold til markedsledende hundefor i super premium kategorien. Når man i tillegg tar høyde for at en rekke Kobuk forhandlere i tillegg gir rabatter, blir besparelsen gjerne godt over 20% sammenliknet med markedslederne. Så hvorfor ikke være smart og bytte til Kobuk? Du sparer penger på det. Sjekk med forhandleren på stedet du bor eller kjøp på vår nettbutikk Dog Club, hvor du får rabatt på Kobuks veiledende priser dersom du kjøper 2 sekker eller mer.

Super storforbrukerpriser

Dersom du alene eller sammen med venner har mulighet til å kjøpe større kvanta, det vil si fra 10 sekker, så bør du ta kontakt med Kobuk direkte. Kontakt informasjon finner du nederst på siden.

Spar og tjen penger samtidig - bli forhandler

Og når vi er på saken med å spare penger, så kan det være at du har en spire i deg til å selge hundefor. Kobuk gir alle en mulighet til å tjene penger på salg av hundefor. Og det er gøy å selge hundeforet Kobuk da du vil få gode tilbakemeldinger fra dine kunder. Ta kontakt for å få mer informasjon.